• 2.117 +1 Vakantiehuizen-Spanje.nl
  • Trustpilot

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00
  • Home
  • Vertrouwd boeken

Vertrouwd boeken

Vakantiehuizen-Spanje.nl toont u alleen aanbod van enkel erkende reisorganisaties. Wij stellen daarom als eis dat onze partners bij de SGR en/of de ANVR zijn aangesloten. Dit biedt u de zekerheid dat u uw vakantie boekt bij een goedgekeurde en betrouwbare organisatie. Immers, wanneer het om uw vakantie gaat, mag u geen risico lopen.

ANVR

De ANVR, de branche-organisatie die strenge normen hanteert voor het lidmaatschap en de kwaliteit van de reizen, biedt u op verschillende vlakken zekerheid:

1. Eerlijke voorwaarden
De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR-reisorganisaties hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat u bij bijvoorbeeld het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd.

2. Uw geld in goede handen
Vaak dient u voor uw reis een aanbetaling te doen. Maar is uw geld wel in goede handen? Alleen betrouwbare bedrijven die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, mogen lid worden van de ANVR.
ANVR-reisorganisaties zijn bovendien aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Dit betekent dat in geval van faillissement SGR volgens de voorwaarden de schade, uw vooruitbetaalde reissom, vergoedt. Dat biedt u zekerheid.

3. Verantwoord reizen
U gaat graag op reis, maar wat zijn de gevolgen voor o.a. het milieu van uw reizen voor de bestemming? ANVR-leden zien er op toe dat aangeboden reizen verantwoord zijn. Alle reisorganisaties hebben ook een milieubeleidsplan opgesteld met praktische maatregelen. Door rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur blijft reizen in de toekomst ook goed mogelijk.

4. Zekerheid bij klachten
Welke garanties heeft u als er toch iets mis gaat? ANVR-reisorganisaties helpen u bij klachten over uw gemaakte reis. Zij respecteren ook alle uitspraken van de Geschillencommissie Reizen. De ANVR ziet toe dat de uitspraken van de Geschillencommissie ook door de leden worden nagekomen.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden, ofwel SGR, staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld. Voor uw eigen zekerheid, maar ook omdat Vakantiehuizen-Spanje.nl met vertrouwen en zekerheid wil bemiddelen tussen u en de reisorganisatie, doen wij alleen maar zaken met partners die zijn aangesloten bij de SGR. Want alleen dan weet u zeker dat uw vooruitbetaalde reisgeld veilig is. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra.

Contact

Heeft u vragen over dit onderwerp? Stel deze dan middels het contactformulier.

Bekijk alle vakantiehuizen in Spanje van enkel erkende reisorganisaties

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 
  • Laagste Prijsgarantie
  • Aangesloten bij ANVR en/of SGR
  • All-in huursommen, dus geen verrassingen achteraf
  • Alle vakantiehuizen in Spanje op een rij

inschrijving nieuwsbrief

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.