• 2.117 +1 Vakantiehuizen-Spanje.nl
  • Trustpilot

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00
  • Home
  • Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het plaatsen van een boeking, de afhandeling of heeft u speciale wensen? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op.

Wie is Vakantiehuizen-Spanje.nl?
Wat is de rol van Vakantiehuizen-Spanje.nl?
Wat zijn de gegevens van Vakantiehuizen-Spanje.nl?
Hoe kan ik mij aanmelden voor de Vakantiehuizen-Spanje.nl nieuwsbrief?
Wanneer zijn de schoolvakanties in Nederland?
Wanneer zijn de schoolvakanties in België?
Hoe boek ik?
Wat houdt onze laagste prijsgarantie in?
Is het vakantiehuis nog beschikbaar?
ANVR / SGR?
Waar vind ik de huurvoorwaarden?
Is het vakantiehuis geschikt voor kinderen?
Mag de hond mee?
Kan ik een reis- en/of annuleringsverzekering bij u afsluiten?
Zijn er nog bijkomende kosten?
Hoe kan ik annuleren?
Hoe kan ik betalen?
Specifieke wensen?
Mijn vraag staat er niet bij?

Wie is Vakantiehuizen-Spanje.nl?

Vakantiehuizen-Spanje.nl is onderdeel van Vakantiehuizen BV. Vakantiehuizen BV is een zelfstandige onderneming, opgericht in 1990 en gevestigd in Den Haag. Vakantiehuizen BV heeft als doel het zoeken, vergelijken en boeken van uw ideale vakantiehuis zo eenvoudig en overzichtelijk te maken. U vindt daarom op Vakantiehuizen-Spanje.nl een duidelijk overzicht van alle unieke vakantiehuizen in Spanje van enkel erkende reisorganisaties op een rij. Het aanbod is divers, u zult het vakantiehuis vinden wat u zoekt.

Naar boven

Wat is de rol van Vakantiehuizen-Spanje.nl?

Vakantiehuizen-Spanje.nl fungeert als intermediair tussen u als klant en de verhuurder van de vakantiehuizen. Vakantiehuizen-Spanje.nl regelt alleen het contact om tot een boeking te komen, te weten de overeenkomst van verhuur van het vakantiehuis tussen u als klant en de touroperator.

Op Vakantiehuizen-Spanje.nl vindt u dezelfde prijzen als bij de touroperators. U betaalt bij Vakantiehuizen-Spanje.nl dus nooit meer dan bij de touroperator zelf. Ook worden er geen extra kosten in rekening gebracht door Vakantiehuizen-Spanje.nl voor bemiddeling in het zoeken en boeken van uw vakantiehuis.

Naar boven

Wat zijn de gegevens van Vakantiehuizen-Spanje.nl?

U vindt alle gegevens van Vakantiehuizen-Spanje.nl hier.

Naar boven

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Vakantiehuizen-Spanje.nl nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van praktische vakantietips, leuke wetenswaardigheden over vakantiebestemmingen en natuurlijk de laatste aanbiedingen.

Klik hier om u aan te melden voor de Vakantiehuizen-Spanje.nl nieuwsbrief. U vult hier uw gegevens in. U ontvangt meteen op uw e-mailadres een bericht met daarin een link. Pas als u op deze link heeft geklikt, bent u aangemeld voor de nieuwsbrief. Zo wordt voorkomen dat iemand anders u zonder uw toestemming aanmeldt.

Naar boven

Wanneer zijn de schoolvakanties in Nederland?

Kerstvakantie 2014
Voor alle regio's (basis + voortgezet) 20-12-14 t/m 04-01-15 Week 52 + 1

Voorjaarsvakantie 2015
Noord Nederland basis + voortgezet 21-02-15 t/m 01-03-15 Week 9
Midden Nederland basis + voortgezet 21-02-15 t/m 01-03-15 Week 9
Zuid Nederland basis + voortgezet 14-02-15 t/m 22-02-15 Week 8

Meivakantie 2015
Voor alle regio's (basis + voortgezet) 02-05-15 t/m 10-05-15 Week 19

Zomervakantie 2015
Noord Nederland basis + voortgezet 04-07-15 t/m 16-08-15 Week 28 t/m 33
Midden Nederland basis + voortgezet 11-07-15 t/m 23-08-15 Week 29 t/m 34
Zuid Nederland basis + voortgezet 18-07-15 t/m 30-08-15 Week 30 t/m 35

Herfstvakantie 2015
Noord Nederland basis + voortgezet 17-10-15 t/m 25-10-15 Week 43
Midden Nederland basis + voortgezet 17-10-15 t/m 25-10-15 Week 43
Zuid Nederland basis + voortgezet 24-10-15 t/m 01-11-15 Week 44

Kerstvakantie 2015
Voor alle regio's (basis + voortgezet) 19-12-15 t/m 03-01-16 Week 52 + 1

Naar boven

Wanneer zijn de schoolvakanties in België?

Kerstvakantie 2014
22-12-14 t/m 04-01-15

Krokusvakantie 2015
16-02-15 t/m 22-02-15

Paasvakantie 2015
06-04-15 t/m 19-04-15

Zomervakantie 2015
01-07-15 t/m 31-08-15

Herfstvakantie 2015
02-11-15 t/m 08-11-15

Kerstvakantie 2015
21-12-15 t/m 03-01-16

Naar boven

Hoe boek ik?

Vanaf een willekeurig zoekresultaat kunt u doorklikken naar een product. Hier vindt u een uitgebreide omschrijving van het object, veel foto's, kenmerken en de afstanden tot bijvoorbeeld de supermarkt en het strand. Op het tabblad "Boeken" vindt u de prijzen per periode. Als u vervolgens op een prijs klikt komt in de boekingsstappen en kunt u uw boeking afronden.

Naar boven

Wat houdt onze laagste prijsgarantie in?

Vakantiehuizen-Spanje.nl biedt u de laagste prijsgarantie. U kunt er dus vanuit gaan dat alle partners hun product op Vakantiehuizen-Spanje.nl voor dezelfde prijs aanbieden als op hun eigen website. Mocht u desondanks, nadat u een vakantiehuis via Vakantiehuizen-Spanje.nl hebt geboekt, binnen 24 uur, hetzelfde vakantiehuis onder gelijke condities (zelfde periode, gelijk aantal personen, zelfde uitrusting niveau, etc) bij de betreffende aanbieder, waarmee Vakantiehuizen BV samenwerkt, voor een lagere prijs vinden, dan betaalt Vakantiehuizen-Spanje.nl u het verschil met de lagere prijs terug!

Naar boven

Is het vakantiehuis nog beschikbaar?

U kunt bij een willekeurig product onder het tabblad "Boeken" zien welke weken nog vrij zijn. Deze perioden hebben een blauwe kleur. Als de gewenste datum vrij is, kunt u uw boeking maken.

Naar boven

ANVR / SGR?

Vakantiehuizen-Spanje.nl toont u alleen aanbod van enkel erkende reisorganisaties. Wij stellen daarom als eis dat onze partners bij de SGR en/of de ANVR zijn aangesloten. Dit biedt u de zekerheid dat u uw vakantie boekt bij een goedgekeurde en betrouwbare organisatie. Immers, wanneer het om uw vakantie gaat, mag u geen risico lopen.

Meer informatie over de ANVR en SGR vindt u hier.

Naar boven

Waar vind ik de huurvoorwaarden?

Vakantiehuizen-Spanje.nl werkt als intermediair met diverse touroperators die allemaal hun eigen huurvoorwaarden hebben. U kunt deze huurvoorwaarden vinden op stap 2 van het boekingsproces. Onderaan deze pagina staat een link naar de huurvoorwaarden.

Naar boven

Is het vakantiehuis geschikt voor kinderen?

Vakantiehuizen-Spanje.nl heeft alle kindvriendelijke vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij gezet. Met een gerust hart zult u genieten van uw vakantie, terwijl uw kinderen zich vermaken in de omheide tuin. Uw vakantiehuis is veilig door onder andere traphekjes, kinderstoelen en/of een afgeschermd zwembad. Uw vakantie met het hele gezin is compleet!

Naar boven

Mag de hond mee?

U wilt uw trouwe viervoeter toch gewoon meenemen op vakantie? Geen enkel probleem! Vakantiehuizen-Spanje.nl biedt u een uitgebreid overzicht van alle vakantiehuizen in Spanje waar uw hond van harte welkom is.

Naar boven

Kan ik een reis- en/of annuleringsverzekering bij u afsluiten?

Vakantiehuizen-Spanje.nl biedt u de mogelijk om optioneel een reis- of annuleringsverzekeringen af te sluiten bij uw boeking. Dit in samenwerking met onze partner Europeesche Verzekeringen. Zo gaat u een onbezorgde vakantie tegemoet! U heeft in stap 3 van het boekingsproces de keuze om een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

Naar boven

Zijn er nog bijkomende kosten?

Vakantiehuizen-Spanje.nl is geheel onafhankelijk en transparant en toont u daarom gelijk de all-in prijzen van de vakantiehuizen. Dat wil zeggen dat u niet pas bij het boeken wordt geconfronteerd met onverwachte kosten als bijvoorbeeld boekingskosten of een bijdrage aan het calamiteitenfonds.

Het bijboeken van bijvoorbeeld bedlinnen of een eindschoonmaak geeft u na boeking door aan de verantwoordelijke touroperator. De mogelijke faciliteiten en bijbehorende (optionele) kosten vindt u al wel op Vakantiehuizen-Spanje.nl op de productpagina en in de boekingsstappen.
Belangrijk: Deze (optionele) kosten betaalt u ter plaatse.

Naar boven

Hoe kan ik annuleren?

Annuleren is altijd mogelijk onder bepaalde voorwaarden (kijk hiervoor bij de geldende huurvoorwaarden van de touroperator). Annuleringen geeft u door aan de touroperator. De contactgegevens vind u in de boekingsbevestiging.

Naar boven

Hoe kan ik betalen?

U betaalt uw vakantie altijd aan de verantwoordelijke touroperator, dus zonder tussenkomst van Vakantiehuizen-Spanje.nl. Heeft u een reis- en/of annuleringsverzekering bij Vakantiehuizen-Spanje.nl afgesloten? Dan betaalt u de verschuldigde premie direct aan onze partner Europeesche Verzekeringen. Betalingen geschieden altijd middels een beveiligde omgeving en gaan per iDEAL, creditcard, een bankoverschrijving of eenmalige machtiging.

Naar boven

Specifieke wensen?

Zoekt u een vakantiehuis dat aan specifieke wensen en eisen dient te voldoen? Neem dan contact met ons op. Onze reserveringsmedewerkers denken graag met u mee en geven u een passend advies.
Aanvullende wensen ten aanzien van een door u reeds uitgekozen of geboekt vakantiehuis kunt u na boeking kenbaar maken aan de verantwoordelijke touroperator.

Naar boven

Mijn vraag staat er niet bij?

Staat uw vraag en niet tussen? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Naar boven

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 
  • Laagste Prijsgarantie
  • Aangesloten bij ANVR en/of SGR
  • All-in huursommen, dus geen verrassingen achteraf
  • Alle vakantiehuizen in Spanje op een rij

inschrijving nieuwsbrief

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.