• 2.117 +1 Vakantiehuizen-Spanje.nl
  • Trustpilot

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00
  • Home
  • Vakantie-Spanje

Vakantie in Spanje

Een vakantie in Spanje gaat u raken. Spanje is een belangrijke vakantietopper met bijzondere talen, eetgewoonten en culturen. In Spanje lijkt altijd de zon te schijnen. De totale kustlijn bedraagt 4964 kilometer. Bijna 5000 km kust met steile kliffen, lange witte zandstranden, dromerige groene lagunes en romantische kleine baaien waar stoere vissers in bontgekleurde vissersboten zich klaar maken voor de vangst.

Alle soorten landschappen

De Sierra Nevada in Andalusië, de ruige Pyreneeën, die zich uitstrekken van de Middellandse Zee tot aan de Golf van Gibraltar, of de drogere Ebro vallei in Aragon, in Spanje gaat u kennismaken met alle soorten landschappen, flamboyante steden en kleurrijke culturen.

Purperen papaver

Schilderachtige serene dorpjes domineren het landschap van Spanje. Flesgroene glooiende vlaktes met velden vol wilde knoflook en purperen papaver worden afgewisseld door dampende lagunes en woeste donkere bossen waar zelfs nog beren voorkomen. Met wat geluk ziet u adelaars op de hoogvlakte.

Madrid

De hoofdstad van Spanje is Madrid en gelegen in het droge centrale deel van het land. Een stad met een eigen trotse cultuur die uit zijn voegen barst van het culturele erfgoed. Niet te missen andere publiekstrekkers zijn het eigenwijze Barcelona, de Costa Blanca met het swingende Valencia of het excentrieke Sevilla in het zuiden.

Balearen

De eilandengroep bestaat uit zes eilanden, waarvan de grootste Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera zijn. Ook de Canarische Eilanden behoren bij Spanje en liggen ten westen van de Westelijke Sahara. De Canarische Eilanden bestaan uit zeven grote eilanden El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Tenerife.

Wilde kust

De Costa Brava betekent Wilde Kust en is de van oudsher belangrijkste Costa met een 200 km lange kuststrook en ligt in de autonome regio Catalonië. De gehele kuststrook is ruig en bergachtig en blinkt uit door piepkleine baaien waar kleine vissersboten de azuurblauwe Middellandse Zee nog meer kleur geven. Een vakantie in Spanje heeft ook kleur.

Vind uw vakantiehuis in Spanje

aanbiedingen in Spanje

VHS-1270145

Casa Cristina

1 week vanaf € 1629
max. 6 personen
Sant Josep De La Talaia

BOEK NU
VHS-12786

Casa La Herradura

1 week vanaf € 709
max. 8 personen
Villanueva De La Concepción

BOEK NU
VHS-1273305

Amfora Ace

1 week vanaf € 1608
max. 8 personen
Sant Pere Pescador

BOEK NU
VHS-1268496

Can Xumeu

1 week vanaf € 4382
max. 12 personen
Santa Eulalia

BOEK NU

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.