• 2.117 +1 Vakantiehuizen-Spanje.nl
  • Trustpilot

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00

Vakantiepark in Málaga

Beschikbaar: 0 van de 0 vakantiehuizen in Málaga

Onze vakantieparken in Malaga liggen in een veelzijdige regio aan de Costa del Sol. De streek is genoemd naar de gelijknamige stad Málaga en de provincie is weer een onderdeel van de grote culturele regio Andalusië. Uw parkvakantie in Malaga wordt een écht avontuur in Zuid-Spanje!

Onze bungalowparken bij Ronda
Onze bungalowparken in Malaga liggen zeer centraal. De hoofdstad Málaga is ronduit indrukwekkend te noemen, maar ook het gebied áchter de kuststrook weet zich onder te dompelen in een rijk bad van aandacht. Ieder vakantiepark in Malaga kan u uitgebreid informeren over het culturele achterland.

Gieren spotten in villapark Malaga
Zo zijn er behalve talloze badplaatsen als Hollands Torremolinos, feestend Fuengirola en mondain Marbella ook belangrijke natuurparken, zoals het Parque Natural de la Sierra de las Niedes en het park Parque Natural de los Montes de Málaga waar u kunt genieten van de uitzonderlijke flora en fauna. Kijk er niet van op wanneer u vanuit uw vakantiehuis in Malaga gieren en adelaars kunt spotten.

Het trotse Moorse koninkrijk
Granada ligt weliswaar niet in de provincie Malaga, maar is wel noemenswaardig. De plaats ligt even ten noordwesten van de plaats Málaga aan de voet van de Sierra Nevada en was ooit de hoofdstad van het trotse Moorse koninkrijk. Het is vooral bekend om het Alhambra, een oogverblindend Moors paleis. Onze vakantieparken in Malaga zijn overigens niet minder oogverblindend.

Een glaasje Descalzos Viejos
Onze villaparken in Malaga liggen ook in de buurt van de plaats Ronda. De rivier Guadalevín splitst het stadje in tweeën en heeft een diepe kloof uitgesneden, bekend als de Tajo de Ronda. De oorsprong van de stad is Keltisch, hoewel er zelfs oudere prehistorische resten zijn gevonden. Geniet in de stad van de lokale Tapas en probeer een glas Descalzos Viejos.

Draadloos internet in vakantiepark Malaga
Een villapark in Malaga beschikt bijna altijd over een zwembad en de vakantiehuizen op sommige villaparken beschikken zelfs over een privé-zwembad, draadloos internet, sauna of een restaurant. Onze complete bungalowparken in Malaga werken ontspannend!

Lees meer
Vakantiepark in Málaga
Zoekresultaat verfijnen op
Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.
Plaats
Min aantal personen
Min aantal slaapkamers
Kwaliteit

Min 0 - Max 6000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema
Kortingen
Ligging
Faciliteiten

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online! Populaire thema's: .

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.