• 2.117 +1 Vakantiehuizen-Spanje.nl
  • Trustpilot

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00

Vakantiepark in Costa Brava

Beschikbaar: 27 van de 255 vakantiehuizen in Costa Brava

Zoekt u een vakantiepark in Costa Brava? De 27
vakantieparken in Costa Brava op Vakantiehuizen-Spanje.nl scoren gemiddeld een 8.4 uit 10, gebaseerd op 46 beoordelingen.
De vanafprijzen voor een vakantiepark in Costa Brava variëren van 335 tot € 1406 per week.
Onze vakantieparken aan de Costa Brava liggen vaak aan een intieme baai omzoomd door geurige pijnboombossen of aan een lang strand bij een romantisch dorp. Alle villaparken blinken uit door hun ligging én de faciliteiten. Bijna altijd is er een zwembad en er zijn talloze sportieve uitdagingen te vinden. Uw parkvakantie aan de Costa Brava wordt een echt avontuur!

De vismarkt in Roses
Onze bungalowparken aan de Costa Brava liggen vaak bij idyllische Spaanse plaatsjes. Het oude dorp van Roses kent nog die typische Spaanse uitstraling en de vismarkt is een beleving, vooral wanneer de piepkleine blauwe bootjes aanleggen om de vangst van de dag te sorteren. Een dagje Barcelona? Ieder vakantiepark aan de Costa Brava kan u daarover uitgebreide informatie verstrekken.

Vakantieparken bij Figueres
De Costa Brava heeft een afwisselende vegetatie en kent nog authentieke dorpjes. Dorpjes waar u met uw partner nog kunt genieten van een frisse kan Sangria zomaar ergens op een terras. Natuurlijk bezoekt u Figueres. De plaats is vooral bekend omdat de surrealistische schilder Dali hier gewoond en gewerkt heeft. Onze vakantieparken aan de Costa Brava liggen allemaal schilderachtig.

Bungalowpark aan de Costa Brava ligt om de hoek
Roses, Blanes en Tossa de Mar vormen al decennia lang het hart van de Costa Brava. Tossa de Mar is minder toeristisch dan andere plaatsjes, maar is voor rustzoekers ideaal. Lloret de Mar is weer levendig en vooral bij de jeugd populair. U mag het laat maken vanavond, uw vakantiepark aan de Costa Brava ligt om de hoek.

Arabische baden bij vakantiepark
Gerona is een van de belangrijkste historische binnensteden aan de Costa Brava en ligt dicht bij uw villapark. De nauwe steegjes en steile straatjes vormen een doolhof dat u doet denken aan de Kasba van Marrakech. Andere bezienswaardigheden zijn de Arabische baden, de Joodse wijk en de prachtige kathedraal.

Villaparken met privézwembad
Onze villaparken aan de Costa Brava hebben het karakter dat past bij Spanje en het karakter dat past bij u. De vrijstaande vakantiehuizen op sommige bungalowparken beschikken zelfs over een privé-zwembad, draadloos internet of een sauna. Heerlijk ontspannen, het is vakantie!

Lees meer

Vakantiepark in Costa Brava
Zoekresultaat verfijnen op
Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.
Plaats
Min aantal personen
Min aantal slaapkamers
Kwaliteit

Min 0 - Max 6000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema
Kortingen
Ligging
Faciliteiten

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online! Populaire thema's: .

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.