Goedkoop vakantiehuis in Spanje

136 beschikbare vakantiehuizen in Spanje

Het Iberisch Schiereiland wordt omgeven door de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje. Spanje heeft duizenden kilometers strand, dus zoeken naar een goedkope, vakantievilla, vakantiewoning, finca, casa of landhuis is niet zo moeilijk. Alle vakantiehuizen liggen op bijzondere plekjes aan de Costa Brava, de Costa Blanca of een van die andere Costa’s.

Schatkisten vol cultuur
Uw vakantie in een goedkoop vakantiehuis of bungalow in Spanje garandeert een geweldige tijd. Spanje grossiert in lange witte stranden, intieme baaien en schatkisten vol cultuur. Overal is wel iets leuks te doen en uw voordelige casa zorgt voor de rest. Tip: sorteer eerst alle goedkope finca’s op prijs!

Goedkope finca aan zonnige kust
Witte authentieke dorpjes liggen dromerig te wachten op uw komst. Spanjaarden wonen én leven buiten en naar een leuk terras hoeft u meestal niet lang te zoeken. Aan de zonnige kust is alles overvloedig aanwezig en niet onbelangrijk: uw goedkope finca, casa of vakantiewoning in Spanje zorgt voor meer financiële armslag.

Sagrada Familia in Barcelona
Een terrasje bezoeken op het plein voor de Sagrada Familia in Barcelona is prijzig, maar uw budget- vakantiehuisje in Spanje maakt veel goed. Het wachten in de rij om dit bijzondere Gaudi-bouwwerk te aanschouwen wordt beloond. Geniet zeker van het interieur en het fraaie uitzicht over de stad. Met wat geluk ziet u vanaf de top misschien wel uw betaalbare vakantiewoning aan de kust liggen.

Castiliaanse tafelgebergte
Madrid ligt op 646 meter hoogte in het Castiliaanse tafelgebergte. Zeker te bezichtigen is het Pradomuseum. Alles bekijken kost dagen, maar een bezoek aan dit museum mag u zeker niet missen. U bezoekt vanuit uw goedkope vakantiehuisje natuurlijk ook het klooster van El Escorial, niet ver van Madrid.

Goedkope vakantiewoning Costa del Sol
De Costa del Sol is de betoverende zuidelijke kuststreek van Spanje. Het achterland met Córdoba, Sevilla en Granada is eigenlijk één groot museum. De zonnekust ligt in de Spaanse provincies Málaga, Cádiz en Granada en, indien u met het vliegtuig komt, dan vliegt u op Málaga. Uw goedkope vakantiewoning in Spanje ligt op nog geen half uurtje rijden.
Lees meer
Uw selectie:

Zoekresultaat verfijnen op

Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

Min aantal personen

Min aantal slaapkamers

Kwaliteit

Min 0 - Max 10000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema

Kortingen

Ligging

Faciliteiten

Vakantiehuizen-Spanje.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Spanje voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Spanje boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-spanje.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.